Myhre Gård ligger ved Beitostølen i Valdres. Vår virksomhet omfatter utvikling av drift og produkter, salg, drift av rideskole og terapi/tilrettelagt tilbud. Rideleir. Drift av turtilbud både for nybegynnere og øvde. Tilbud til oppstallører og kursvirksomhet. Gården har også andre dyr, som produksjonsdyr og miljøskapere. Vi produserer eget grovfor til driften.

Vi ønsker nå å videreutvikle virksomheten og rideskolen. I den forbindelse søker vi to engasjerte, initiativrike personer til vår drift.

Vi søker deg som:

Er faglig interessert i hest, stalldrift, undervisning, kundebehandling. Og liker friluftsliv og turridning.

Har erfaring fra tilsvarende arbeid.

Kan arbeide selvstendig og i team.

Er kreativ og ønsker å være med på utvikling av driften.

Vi kan tilby:

Individuelle vilkår.

Oppstalling av hest/er.

Å få ta del i en arbeidshverdag med allsidig og faglig bredt innhold.

Bli en del av et positivt og hyggelig miljø arbeidsmiljø. Med mål om stadig utvikling og heve kompetansen blant medarbeidere og kvalitet på tilbudene.

Få bo i et fantastisk tur område!

Arbeidsoppgaver:

Stillingene er 50-100%, fordelt gjennom året etter avtale. Noe av aktiviteten er sesongbasert, og vi har rullerende helgevakter. Arbeidsoppgavene består av daglig stallarbeid, undervisning i rideskolen, rideleir og helgeleirer. Gjennomføre tilrettelagt ridetimer og bistå terapi ride tilbudet. Guide turer av ulik lengde. Trening av hester. Være med på utvikle rideskole tilbudet. Skape nye spennende produkt og delta i salgsarbeidet. Du vil være med å skape et miljø med bredt og høyt faglig nivå, trivsel og sikkerhet i fokus.

Spørsmål om stillingen kan rettes til eier og daglig leder på Myhre Gård, Grete Hedalen, på telefon 91 52 02 32 eller mail grehedal@online.no.

Skriftlig søknad med attester sendes på mail innen 15.08.2017. Tiltredelse etter avtale.