Dagstur

IMG_2018

 

Dagsturene går inn til stølen vår ved Olevann. Her rir vi igjennom flere aktive stølsområder. Og kan møte på kuer, sauer og geiter.

Vi rir i lett terreng. Både grusvei og lette stier.

Turene legges opp etter nivå. Vi deler gruppene inn etter de som ønsker tempo, litt tempo eller rolig skrittetur. Hvor det også er mulighet for å ha med leier. Fin familietur!

Når vi kommer inn til Olestølen, tar vi en velfortjent rast på stølsvollen. Hestene får mat. Mens vi tenner bål, griller og nyter den fantastiske utsikten utover Olevann. Vi koker ekte kokekaffe over bålet. Ta gjerne med kakao mix til barna, så ordner vi med varmt vann.

Ta med: pølser/lomper evt matpakke, kald drikke, noe å sitte på, en kopp og evt kakao mix. Vi har ketchup, varmt vann og kaffe/te.

Vi har saltasker til å pakke i, men pakk gjerne i en sekk, dersom det blir for liten plass i saltaskene.

Varighet: 5-6 timer, kommer ann på tempo.

Pris 950,- kr per pers.

IMG_1958

 

Generell informasjon:

Vi har hjelmer til utlån. Og anbefaler sko med hel og som går over ankelen. Ellers klær etter været.

Turene varierer litt hvor de går, i forhold til om vi rir ut ifra Myhre Gård eller fra Stølen, på Beitostølen. Oppmøte sted får dere svar på ved bestilling.

Vi har ikke værforbehold på turene våres. Det finnes ikke dårlig klær, bare dårlig vær:)

Vi har bindene påmelding. Ønsker man likevel å avbestille en bestilt tur. Må det skje innen kl 12, dagen før turen går. Om ikke man gjør det, må turen betales i sin helhet.

 

Velkommen til oss!