Juni`s adventure ride

La barna få bli kjent med våre firbeinte venner!
En fin første opplevelse på hesteryggen for små barn eller familen sammen.
Turen er tilpasset nybegynnere og lett øvde, i alle aldre. På de minst erfarne og barn, leies hestene.
Pris: 330,- kr per pers.


Varighet: +/- 1 time.

Fint å kombinere med: Puss og stell av hesten, før turen starter. 

BESTILL NÅ

To timestur

To timesturen går en runde rundt Heimre Hedalstølen. Her rir vi i et aktivt stølsområde. Hvor vi kan se både kuer, sauer og geiter. Lett terreng med både grusvei og lette stier.
Turen legges opp etter nivå. Vi kan sette sammen grupper med tempo, litt tempo eller bare skritteturer med leier.
Fin familietur, hvor man kommer mer ut i terrenget og får en fin runde med god utsikt!
Pris: 550,- kr per pers.

BESTILL NÅ

Halvdagstur

Halvdagsturene går i området rundt Heimre Hedalstølen. Her rir vi i et aktivt stølsområdet. Hvor vi kan møte på kuer, sauer og geiter. Vi rir i lett terreng. Både på grusvei og lette stier. Turene legges opp etter nivå. Vi deler gruppene inn etter de som ønsker tempo, litt tempo eller en rolig skrittetur. Også mulig og ha med leiere på denne turen. Fin familietur! Når vi er halvveis, tar vi en pause. Hestene får høy og spise. Mens vi griller pølse/spiser matpakke og koker ekte kokekaffe over bålet! Ta gjerne med kakao mix til barna, så ordner vi med varmt vann.
Ta med: pølser/lompe evt matpakke, kald drikke, noe å sitte på, en kopp og evt kakao mix. Vi har ketchup, varmt vann og kaffe/te. Vi har saltasker til å pakke i, men pakk gjerne i en sekk, dersom det blir for liten plass i saltaskene.
Varighet: 3-4 timer, kommer ann på tempo.
Pris 780,- kr per pers
hjgjfkeleogjfrigueh

Dagstur

Dagsturene går inn til stølen vår ved Olevann. Her rir vi igjennom flere aktive stølsområder. Og kan møte på kuer, sauer og geiter. Vi rir i lett terreng. Både grusvei og lette stier. Turene legges opp etter nivå. Vi deler gruppene inn etter de som ønsker tempo, litt tempo eller rolig skrittetur. Hvor det også er mulighet for å ha med leier. Fin familietur! Når vi kommer inn til Olestølen, tar vi en velfortjent rast på stølsvollen. Hestene får mat. Mens vi tenner bål, griller og nyter den fantastiske utsikten utover Olevann. Vi koker ekte kokekaffe over bålet. Ta gjerne med kakao mix til barna, så ordner vi med varmt vann.
Ta med: pølser/lomper evt matpakke, kald drikke, noe å sitte på, en kopp og evt kakao mix. Vi har ketchup, varmt vann og kaffe/te. Vi har saltasker til å pakke i, men pakk gjerne i en sekk, dersom det blir for liten plass i saltaskene.
Varighet: 5-6 timer, kommer ann på tempo.
Pris 1000,- kr per pers.

BESTILL NÅ

Dagsleir

På dagsleir får barna nærkontakt med dyrene. Her får de bli med inn til dyrene og kose klappe på de og gi de mat og drikke. Kanskje også en ekstra god bit..:)
De får være med å lære å pusse og stelle hestene. Lære litt om hvordan man skal oppføre seg rundt dyrene. Hva de spiser og hvordan de snakker med hverandre. De får også en god rideøkt. På 4 timers dagsleir, rir de i 2 timer. På 6 timers dagsleir, rir de i 4 timer. Rideøkten tilrettelegges ut ifra hva barna kan. På tur kan det være rolig skrittetur med leier, litt tempo eller tempo. De kan også få undervisning, dersom dagsleiren arrangeres på Gården. Og da undervises de ut ifra det nivået de er på.
Vi tar en mat pause underveis. Hvor vi tenner bål og koser oss.
Ta med: pølser/lomper evt matpakke, kald drikke, kopp og evt kakao mix. Passer for alle aldre. Kan også være ifølge med voksne.
Pris 675,- kr per pers for 4 timer.
Pris 950,- kr per pers for 6 timer.

BESTILL NÅ

Generell informasjon

Vi har hjelmer til utlån. Og anbefaler sko med hel og som går over ankelen. Ellers klær etter været.
Turene varierer litt hvor de går, i forhold til om vi rir ut ifra Myhre Gård eller fra Stølen, på Beitostølen. Oppmøte sted får dere svar på ved bestilling.
Vi har ikke værforbehold på turene våres. Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær:)
Vi har bindene påmelding. Ønsker man likevel å avbestille en bestilt tur. Må det skje innen kl 12, dagen før turen går. Om ikke man gjør det, må turen betales i sin helhet. I feirer som høstferie, vinterferie og påskeferie, er avbestillings fristen en uke før bestilt tur.