Timestur

Timesturen går i lett terreng. På grusvei og lette stier i skog, hvor det ofte er mulig at se spor i fra ræv, snehare og elg.

Turene er tilpasset nybegynnere og lett øvde. Alt fra små barn til pensjonister er med på disse turene og mange får deres første gode hesteopplevelse på ryggen av en trygg ponni i et eventyrlig snølandskap. På de minst erfarne og barn, leies hestene.

Pris 330,- kr per pers.

Totimestur

Totimesturen er ganske fleksibel og legges opp etter nivå. Vi kan sette opp galopp-ture for de erfarne, familieture med litt tempo eller rolige skritteturer med leier for de som er nye på hesteryggen.

På totimesturen har vi gode muligheter for at komme tett på naturen. Intet er så fint som den stilheten, du opplever ved at ri på en dampende varm hest i et snødekket landskap. På vinteren er der mange fine dyrespor i skogen, og det er ikke uvanlig at møte snehare, ræv eller elg.

Pris 550,- kr per pers.

Halvdagstur

På halvdagsturen rir vi opp mot fjellet til det aktive stølsområdet Heimre Hedalsstølen. Når vi ankommer til den eldste stølen i området, tar vi en velfortjent pause. Hestene får høy, mens vi griller pølser og koker ekte kokekaffe over bålet! Lykken er at varme seg i rensdyrskinn med en kopp varm kakao halvveis på flott ridetur.
Turene legges opp etter nivå. Vi deler gruppene inn etter de som ønsker tempo, litt tempo eller en rolig skrittetur. Også mulig og ha med leiere på denne turen. Fin familietur!

Vi har: Kakaomix, kokekaffe, te, ketchup/sennep
Ta med: Pølser/lompe evt matpakke, kald drikke.
Vi har saltasker til å pakke i, men pakk gjerne i en sekk, dersom det blir for liten plass i saltaskene.

Varighet: 4 timer

Pris 780,- kr per pers

Dagstur

Dagsturene går inn til stølen vår ved Heimre Hedalstølen. Vi rir i lett terreng. Både grusvei og lette stier. Turene legges opp etter nivå. Vi deler gruppene inn etter de som ønsker tempo, litt tempo eller rolig skrittetur. Hvor det også er mulighet for å ha med leier. Fin familietur! Når vi kommer inn til Olestølen, tar vi en velfortjent rast på stølsvollen. Hestene får mat. Mens vi tenner bål, griller og nyter den fantastiske utsikten utover Olevann. Vi koker ekte kokekaffe over bålet. Ta gjerne med kakao mix til barna, så ordner vi med varmt vann.

Ta med: pølser/lomper evt matpakke, kald drikke, noe å sitte på, en kopp og evt kakao mix. Vi har ketchup, varmt vann og kaffe/te. Vi har saltasker til å pakke i, men pakk gjerne i en sekk, dersom det blir for liten plass i saltaskene.

Varighet: 5-6 timer, kommer ann på tempo.

Pris 1000,- kr per pers.

Dagsleir

På dagsleir får barna nærkontakt med dyrene. Her får de bli med inn til dyrene og kose klappe på de og gi de mat og drikke. Kanskje også en ekstra god bit..:)
De får være med å lære å pusse og stelle hestene. Lære litt om hvordan man skal oppføre seg rundt dyrene. Hva de spiser og hvordan de snakker med hverandre. De får også en god rideøkt. På 4 timers dagsleir, rir de i 2 timer. På 6 timers dagsleir, rir de i 4 timer. Rideøkten tilrettelegges ut ifra hva barna kan. På tur kan det være rolig skrittetur med leier, litt tempo eller tempo. De kan også få undervisning, dersom dagsleiren arrangeres på Gården. Og da undervises de ut ifra det nivået de er på.
Vi tar en mat pause underveis. Hvor vi tenner bål og koser oss.

Ta med: pølser/lomper evt matpakke, kald drikke, kopp og evt kakao mix. Passer for alle aldre. Kan også være ifølge med voksne.

Pris 675,- kr per pers for 4 timer.

Pris 950,- kr per pers for 6 timer.

Generell informasjon

Vi har hjelmer til utlån. Og anbefaler sko med hel og som går over ankelen. Ellers klær etter været. Turene varierer litt hvor de går, i forhold til om vi rir ut ifra Myhre Gård eller fra Stølen, på Beitostølen. Oppmøte sted får dere svar på ved bestilling. Vi har ikke værforbehold på turene våres. Det finnes ikke dårlig klær, bare dårlig vær:) Vi har bindene påmelding. Ønsker man likevel å avbestille en bestilt tur. Må det skje innen kl 12, dagen før turen går. Om ikke man gjør det, må turen betales i sin helhet.